Vorige Artikel 1 van 13 Volgende

JBL BassPro Micro (Actieve Subwoofer) + High Performance OFC Kabelset

JBL BassPro Micro subwoofer inclusief High Performance OFC Kabelset van Signat t.w.v. € 59,95 voor de béste stroomdistributie. Actieve 8'' Inch Subwoofer in originele behuizing met ingebouwde versterker. Helemaal compleet om aangesloten te worden in de auto. Inclusief High Input plug-in stekker.

JBL BassPro Micro
RMS Vermogen: 140W
Formaat: 8'' Inch (Actief)
Crossover: 50Hz - 120Hz
Bass Boost: 0-9db @ 65 Hz
Frequentiebereik: 35 Hz - 120 Hz

Verpakkingsinhoud:
BassPro Micro Subwooferbehuizing
BassPro Micro Versterkerbasis
Aansluitmaterialen
2 RCA-adapters​
Snelstartgids

Afmetingen:
411mm breedte
275mm hoogte
177mm lengte 

Elegante vorm en slim ontwerp:
De BassPro Micro heeft een grill van duurzaam materiaal en de behuizing is afgewerkt met satijn-chrome en mat-zwart. Het apparaat klinkt niet alleen voortreffelijk maar ziet er ook prachtig uit.

Snel Vergrendeling:
De BassPro Micro is ontworpen voor snelle loskoppeling van de versterkerbasis met behulp van een gemakkelijke vergrendeling die als permanente montagebasis in het voertuig functioneert. Verwijdering van de basbehuizing biedt extra laadruimte als dat nodig is.

Ingebouwde 140 watt RMS Klasse D versterker:
De versterker is geoptimaliseerd voor de BassPro Micro subwoofer kenmerken en behuizingsakoestiek. Klasse D betekent ook dat de versterker minder stroom gebruikt en daardoor minder warm wordt. 

Ingangen voor hoog en laag niveau:
Het BassPro Micro-systeem is compatibel met bijna elk type audiosysteem voor voertuigen. Het beschikt over luidsprekerniveau ingangen voor fabriekssystemen of RCA lijnniveau ingangen voor hoogwaardige aftermarketsystemen. BassPro Micro heeft ook vier kanaals hoog niveau ingangen om non-fading bass te verzekeren. 

Audio-detectie en Remote:
In De BassPro Micro heeft een audiodetectiecircuit om de subwoofer automatisch in te schakelen en een timeout voor de stand-bymodus. De time-out-modus is ingesteld op 3 minuten. Een automatisch audiodetectiecircuit schakelt de versterker in wanneer het een audiosignaal detecteert. Er is een schakelaar om audiodetectie uit te schakelen wanneer het gebruik van externe inschakeling de voorkeur heeft. 

Seriegeschakelde configuratie:
Voor een nog indrukwekkender basversterking kunnen twee BassPro Micros in serie geschakeld worden met standaard 3,5 stekkers. Het is niet nodig om extra bedrading aan te leggen.

Ingangsgevoeligheid, Crossover frequentie, Bass EQ en fase aanpassingen:
Er is een scala van regelaars die de mogelijkheid bieden voor fine-tuning van de BassPro Micro’s prestaties afhankelijk van het type voertuig, plaatsing en persoonlijk voorkeur: Met de regelaar voor ingangsgevoeligheid kun je het signaal van het systeem optimaal instellen zonder overmatige clipping en vervorming van basweergave. Met de crossoverfrequentie kun je de juiste frequentie voor het voertuig instellen. Met de bass EQ-regelaar kun je de basweergave met niet minder dan 9 dB versterken. Met de faseschakelaar kun je een correcte fase-afstemming tussen de subwoofer en de autoluidsprekers instellen, ongeacht de plaats van de luidspreker in het voertuig. Het totale resultaat is vervormingvrije lage frequentie respons voor alle soorten muziek. 

 

--> 2700W JBL Bass Pack <--

* Pioneer Telefoonhouder *

100+ Klantenbeoordelingen

JBL Active Sub € 129,- DEAL

© 2017 - 2020 Haxha Trading | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel