Sinds januari 2013 is Haxha Trading actief in de verkoop van nieuw en gebruikte Car Audio producten. Wij hebben aanbiedingen van de beste prijs/kwaliteit verhouding Hifi en hechten daarbij ontzettend veel waarde aan de selectie van onze producten. Ons aanbod zegt dan ook méér dan duizend woorden. Haxha Trading heeft naamsbekendheid gekregen door een groot aanbod van scherp geprijsde gebruikte car audio in de jaren 2013 en 2014. Er was destijds een duidelijke gat in de markt. Letterlijk al spelend hebben we daar destijds een bijdrage aan mogen leveren. Zonder enig doel voor ogen gingen we uit grote passie bezig met de inmiddels uit de hand gelopen hobby. In de loop der jaren is het concept weinig veranderd. We behouden tot en met de dag van vandaag nog stééds de oude welgewaardeerde prijsknallers op het net.

Vanaf eind 2014 zijn we naast gebruikte car audio óók gaan richten op het aanbieden van nieuwe car audio. Tegenwoordig kunnen we door selectief inkopen van grote aantallen, de prijzen van onze producten scherp houden. Dit houdt overigens ook in dat we kunnen leveren vanuit eigen voorraad en niet afhankelijk zijn van leveranciers. Mocht het desondanks gebeuren dat een artikel is uitverkocht dan wordt dat altijd in overleg met de klant opgelost. Geld retour is dan uiteraard mogelijk. De kans is echter minimaal dat het zover komt.

Ons inkoop bestaat uit 3 kanalen. De eerste kanaal is de groothandel waar grotendeel ons aanbod vandaan komt. De tweede kanaal bestaat uit overname van bedrijfsvoorraden. Dit kunnen zijn, grote magazijn-opruimingen of faillissementen. Vaak is het aanbod een mix van verschillende merken en types. Desondanks houden we het principe om streng te selecteren wat we inkopen. We willen immers de beste producten tegen de beste prijs. Hiermee belonen we uiteindelijk onze klanten.

Tot slot het derde kanaal wat bestaat uit goederen afkomstig uit de particuliere markt. Te denken valt dan aan ingeruilde of direct ingekochte goederen. Deze goederen worden vooraf getest op 100% functioneren. De fabrieksgaranties van deze goederen zijn niet overdraagbaar. De prijzen worden daarom gebaseerd op de huidige particuliere marktprijzen. 

Haxha Trading is geen fysieke winkel. Bestellingen afhalen is daarintegen dagelijks wel mogelijk op afspraak tussen 9:00 en 21:00 uur. Wij ontvangen echter géén klanten bij onze opslagruimtes.

Haxha Trading
Hoogeveen, Drenthe
7909 AR, nummer: 31
Bezoektijden op afspraak
Tel.nr: 06-83567260 (óók Whatsapp)
Inkoop/Verkoop van o.a nieuw en gebruikte Car Hifi
Bereikbaarheid: van maandag t/m zondag tussen 9:00 en 21:00 uur
E-mail: haxhatrading@live.nl
BTW-nr: NL212340657B02
KvK-nr: 57053790

JBL BassPro GO Showmodel

> In Phase PowerDrive 12'' <

* Pioneer Telefoonhouder *

100+ Klantenbeoordelingen

© 2017 - 2021 Haxha Trading | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel