Wat is de levertijd als ik nu bestel ?

De gemiddelde levertijd is 1 tot 2 werkdagen. Onze pakketten worden 6 dagen per week aangeboden voor uitlevering. Op zondag worden er geen bestellingen afgehandeld.
 

Worden er verzendkosten berekend ?

Gratis zending voor alle bestellingen vanaf € 100,- Nederland
Gratis zending voor alle bestellingen vanaf € 125,- Duitsland
Gratis zending voor alle bestellingen vanaf € 125,- Belgie
Pakketten tarief: € 7,50 (Nederland) en € 9,90 (Belgie / Duitsland)
Brievenbuspost: € 4,95 (Nederland) en € 9,90 (Belgie / Duitsland)

Waarom kan ik niet bestellen onder de € 12,- ?

Omdat wij per bestelling meer kosten betalen dan alleen de verzendkosten. Denk o.a. aan verpakkingskosten, transactiekosten en variabele kosten voor het verzekeren van pakketten tijdens vervoer.
 

Hebben jullie alles op voorraad ?

Ja. Alles wat online staat in onze webshop is uit eigen voorraad leverbaar. Wij beloven op deze manier een snelle levering.


Hebben jullie een winkel ?

Nee, wij hebben geen winkel. Wij maken gebruik van een opslagplaats zonder showroom. Op deze manier kunnen wij kosten onderdrukken en fantastische producten leveren tegen lage prijzen. 


Kan ik iets bestellen wat jullie niet hebben ?

Uiteraard. Wij leveren alles van Pioneer, JBL en Kenwood. Van aansluitmaterialen tot aan headunits en navigatiesystemen. Stuur een e-mail naar ons met het merk en type van het artikel. Vervolgen sturen wij een prijsopgaaf toe.


Kan ik mijn eigen audio inruilen ?

Dat is mogelijk mits het in te ruilen product voldoet aan onze eisen. Wij houden van goed functionerende en nette producten. Defecte producten ruilen wij niet in. Bovendien houden we ons aanbod graag beperkt tot A-merk producten. Onbekende merken waar wij nooit van gehoord hebben ruilen we niet in.

 

Worden tweedehandse artikelen getest ?

Als een tweedehands artikel onze webshop haalt dan is het 100% goedgekeurd. Wij zijn met veel zekerheid één van de grootste (wellicht de grootste) aanbieder in Nederland geweest van 2dehandse Car Audio in de loop der jaren. We hebben duizenden 2dehandse Car Audio producten in handen gehad. Onze ervaring en kennis is dan ook enorm.Kunnen jullie een reparatie voor mij uitvoeren ?

Nee, wij bieden geen reparatie diensten aan. De bij ons gekochte nieuwe artikelen die vallen onder de garantieperiode zijn een uitzondering en worden voor reparatie aangeboden bij de fabrikant of de technische afdeling van de distributeur.

 

*JBL 2x12'' Sub-Mono Set*

JBL GTO 609C *Showmodel*

* Pioneer Telefoonhouder *

100+ Klantenbeoordelingen

© 2017 - 2022 Haxha Trading | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel