Luidsprekers

Auto luidsprekers zijn er in verschillende varianten. Ze worden altijd per set van 2 geleverd tenzij anders vermeld bij uitzonderingen. De maten zijn afhankelijk van het automodel, bouwjaar en de specifieke locatie in de auto. Wij raden altijd aan om de specificaties van je auto te controleren voordat je nieuwe speakers aanschaft. Je kunt tegenwoordig ''Open AI'' technologie gebruiken om te achterhalen welke maat waarschijnlijk in jouw auto zit maar de meest vertrouwde bron blijft nog altijd de schroevendraaier die je in de schuur hebt liggen. Even de boel demonteren, kijken en meten wat er nou precies in ligt. Op deze manier weet je zeker dat de nieuwe speakers passen in de daarvoor bestemde ruimtes.

Lees meer

61 Producten gevonden

De perfecte harmonie: nieuwe apparatuur en outlet-deals

Onze collectie luidsprekers omvat niet alleen gloednieuwe modellen, maar ook Outlet-deals voor de prijsbewuste consument. Wij onderscheiden ons als een veelzijdige leverancier in de wereld van Car Audio. Dit komt door onze toewijding aan het aanbieden van zowel nieuwe als voordelige opties.

Onze outlet

Prijs/kwaliteit verhouding

Bij Haxha Trading begrijpen we dat kwaliteit cruciaal is voor een optimale audio-ervaring. Daarom selecteren wij onze luidsprekers met de grootste zorg. Hierbij focussen wij ons op de beste prijs/kwaliteit verhouding. Wij geloven dat hoogwaardige ervaringen, als het gaat om geluid, toegankelijk moeten zijn voor iedereen.

Ontdek luidsprekers bij Haxha Trading

 • Diverse types luidsprekers
  Ontdek ons uitgebreide assortiment luidsprekers, waaronder coaxiale, component- en subwoofers. Elk type is zorgvuldig gekozen om aan specifieke audiobehoeften te voldoen.
 • Technologische innovaties
  Wij blijven op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen in de wereld van luidsprekers. Ontdek hoe innovatieve functies de geluidskwaliteit kunnen verbeteren.
 • Wij staan voor u klaar
  Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze die bij jou past. Wij staan voor je klaar om de prestaties van jouw luidsprekers zo optimaal mogelijk te maken. Van positionering tot afstemming, wij bieden deskundig advies.

Neem contact met ons op

Hoe kan ik mijn speakers beter laten klinken ?

Er zijn verschillende opties om je speakers beter te laten klinken.

 • Externe versterker
  Door een externe versterker in te bouwen in de auto, krijg je meer vermogen. Dat zorgt voor meer geluid. Bovendien kun je ook het geluid beter afstellen naar wens.
 • Dempen
  Een andere tip is om de deuren te dempen. Dit kost niet veel en het is zeker het resultaat waard. Resonanties verdwijnen en speakers kunnen indien gewenst meer kick leveren. Normaal verhoogt dit zonder demping de kans op bijgeluiden.
 • Gevoeligheid
  Luidsprekers met een hogere gevoeligheid presteren op relatief weinig vermogen beter dan luidsprekers met een lage gevoeligheid. De gevoeligheid wordt aangegeven met DB. Gebruik je géén externe versterker en sluit jij de luidsprekers rechtstreeks aan op de radio? Kies dan binnen jouw budget en afmeting, de luidsprekers met de hoogste gevoeligheid. 
 • Weerstand
  Een andere tip is om te letten op de weerstand, uitgedrukt in Ohm. Hoe lager de weerstand, hoe meer vermogen de luidsprekers trekken uit de bron. Let wel op dat de weerstand niet té laag is, om overhitting/clipping te voorkomen. Sluit nooit een luidspreker direct aan op de radio van de auto met een weerstand onder 3-Ohm.

Maak je gebruik van een versterker? Let dan op tot welke weerstand de versterker geschikt is. Kies op basis daarvan én op basis van het vermogen jouw nieuwe luidsprekers uit. Nu is het een kwestie van installeren en wegrijden met die mooie auto!

Een ongeëvenaarde car audio ervaring

Ben je een audiofanaat of gewoon op zoek naar een upgrade voor je autoradio? Haxha Trading staat garant voor een ongeëvenaarde car audio ervaring. Vertrouw op ons voor hoogwaardige luidsprekers die de perfecte harmonie brengen in jouw autorit.

Onze collectie versterkers

Filter & sorteer
Sorteren op
Naam A tot Z
Naam Z tot A
Prijs laag naar hoog
Prijs hoog naar laag
Zoeken
Merk
8
17
22
8
1
5
Toon meer
Formaat
1
9
13
14
8
4
9
1
1
1
Toon meer
Soort speaker
29
11
1
16
1
3
Toon meer
MAX vermogen
1
1
1
2
1
3
3
1
1
1
2
5
1
4
1
5
2
2
1
3
8
1
2
1
1
2
1
1
1
1
1
Toon meer
RMS Vermogen
2
1
3
8
3
6
8
6
2
5
2
6
2
3
1
1
1
1
Toon meer
Impedantie
2
23
36
Wis alle filters
Toon 61 resultaten
1