Subwoofers

Ontdek onze hoogwaardige subwoofers voor auto's die jouw rijervaring naar een geheel nieuw niveau tillen. Een subwoofer is essentieel voor de lagere frequenties in de auto. Het maakt muziek luisteren in de auto nog leuker. Hierdoor kun je nog meer plezier krijgen in het autorijden zelf. Daarom hebben wij een uitgebreide selectie samengesteld die krachtige en diepe bass leveren. Voor vrijwel iedere situatie hebben we wel een oplossing.

Lees meer

47 Producten gevonden

Subwoofers zijn specifiek ontworpen voor het produceren van lage frequenties in de auto. Hierdoor leveren ze diepe, krachtige en vollere bassen die niet mogelijk zijn met standaard speakers. Ze helpen de algehele geluidsbalans in de auto te verbeteren. Zo ontstaat een meer evenwichtige en meeslepende luisterervaring.

Bovendien beperkt een subwoofer in de auto ook de vervorming van de luidsprekers. Het vult namelijk frequenties aan daar waar speakers enorm tekortschieten. Daarnaast zorgt het er ook voor dat men de (kick)bass van de luidspreker minder hard zet.

Waarom een subwoofer?

We zetten graag de voordelen voor jou op een rijtje:

 • Diepe bassweergave: ze voegen diepte toe aan jouw audio-ervaring door lage tonen nauwkeurig weer te geven.
 • Audio-ervaring: een subwoofer voegt een extra dimensie toe aan elk genre.
 • Realistische filmervaring: in de auto fungeert de subwoofer als jouw persoonlijke bass machine. Hierdoor veranderen jouw autoritten in een filmische ervaring.

Diverse soorten

Er bestaan verschillende soorten subwoofers op de markt, elk met zijn eigen kenmerken en toepassingen.

 • Gesloten
  Deze zijn gemonteerd in een volledig afgesloten behuizing, waardoor ze strakke en nauwkeurige bass produceren. Ideaal voor muziekliefhebbers die van een gebalanceerd geluid houden.
 • Geventileerd
  Deze hebben een opening in de behuizing, wat zorgt voor een diepere bass. Ze zijn perfect voor liefhebbers van diepe, dreunende tonen.
 • Actief
  Ingebouwde versterkers kenmerken actieve subwoofers, waardoor ze zelfstandig kunnen functioneren. Ze zijn handig voor wie extra bass wil zonder een aparte versterker.

Het maken van de juiste keuze

Bij het selecteren van een subwoofer zijn er cruciale factoren om te overwegen.

 • Grootte
  De grootte beïnvloedt direct de basweergave. Grotere subwoofers kunnen diepere tonen produceren, maar de beschikbare ruimte in je auto is ook belangrijk.
 • Vermogen
  Het vermogen bepaalt hoe luid de bass kan zijn. Overweeg je luistergewoonten en de grootte van je auto bij het kiezen van het juiste vermogen.
 • Behuizing
  De behuizing heeft invloed op de geluidskwaliteit. Begrijp de verschillen tussen gesloten en geventileerde behuizingen om de juiste keuze te maken.

Onze collectie

Onze selectie omvat zorgvuldig gekozen nieuwe apparatuur en voordelige outlet-deals. Wij geloven in het aanbieden van keuzes die voldoen aan jouw behoeften en je budget respecteren. Bij Haxa Trading staat kwaliteit voorop. Daarom werken we samen met gerenommeerde merken die bekend staan om hun duurzaamheid en superieure prestaties.

Naast onze nieuwe producten bieden we ook outlet-deals aan op geselecteerde subwoofers. Profiteer van geweldige kortingen op eersteklas apparatuur en geniet van premium geluid zonder jouw budget te overschrijden.

Bekijk onze outlet

Onze toewijding aan kwaliteit

Bij Haxha Trading is kwaliteit onze prioriteit. We begrijpen dat subwoofers niet alleen krachtig moeten zijn, maar ook duurzaamheid en betrouwbaarheid moeten bieden. We werken samen met topmerken in de industrie. Hierdoor kunnen we producten aanbieden die voldoen aan de hoogste normen.

Installatietips

Een correcte installatie is essentieel voor optimale prestaties.

 1. Plaatsing
  Positioneer de subwoofer strategisch in je auto voor evenwichtige bass verspreiding.
 2. Juiste bedrading
  Zorg voor de juiste bedrading om storingen te voorkomen en de levensduur te verlengen.
 3. Afstelling van de versterker
  Stem de versterker goed af om overbelasting te voorkomen en de levensduur te verlengen.

Veelvoorkomende misvattingen

Laten we enkele veelvoorkomende misvattingen over subwoofers ophelderen.

 • "Subwoofers zijn alleen voor luide muziek."
  Subwoofers verbeteren de algehele geluidskwaliteit, niet alleen voor luide muziek maar voor alle genres.
 • "Een grotere subwoofer is altijd beter."
  De grootte moet passen bij de beschikbare ruimte en je luister behoeften.

Ontdek de wereld van subwoofers bij Haxha Trading

Bij Haxa trading komt kwaliteit en passie voor geluid samen. We streven naar de perfecte geluidsbeleving. Ontdek de wereld van subwoofers bij Haxha Trading en verbeter jouw autoritten met indrukwekkende bas prestaties. Profiteer van de beste prijs/kwaliteit verhouding op de markt.

Contact opnemen

Filter & sorteer
Sorteren op
Naam A tot Z
Naam Z tot A
Prijs laag naar hoog
Prijs hoog naar laag
Zoeken
Merk
5
17
5
12
4
2
1
1
Toon meer
Variant
25
13
9
Formaat
2
10
13
14
5
1
1
1
Toon meer
MAX vermogen
1
1
2
1
1
3
1
1
1
1
3
1
1
2
4
1
2
2
3
1
2
2
2
3
1
1
1
1
1
Toon meer
RMS Vermogen
1
3
1
3
1
1
2
3
2
4
1
8
2
3
3
3
2
2
1
1
Toon meer
Impedantie
2
8
25
3
1
Toon meer
Wis alle filters
Toon 47 resultaten
1