Versterkers

Met een versterker haal je meer vermogen uit je bestaande audiosysteem en zorg je voor een premium geluidservaring op de weg. Haxha Trading is een betrouwbare bron als het gaat om audio apparatuur, daar zijn we trots op. Wij bieden verschillende soorten versterkers, die aan al jouw verwachtingen voldoen. Er zijn bijvoorbeeld monoblokken verkrijgbaar, deze zijn speciaal voor subwoofers. Echter zijn er ook multikanaal versterkers voor luidsprekers en/of in combinatie met één of meerdere subwoofers. Elke situatie vereist een ander soort versterker. Bekijk ons geweldige aanbod, direct uit voorraad leverbaar.

Lees meer

26 Producten gevonden

Het begrip in car audio

In de wereld van car audio spelen versterkers een cruciale rol bij het versterken van geluidssignalen. Dit zorgt voor een heldere en krachtige output. Deze apparaten verbeteren de audiokwaliteit, waardoor elke rit een meeslepende muzikale ervaring wordt.

Diverse soorten

Er zijn diverse soorten versterkers beschikbaar. Allereerst maken we onderscheid tussen mono en stereo.

 • Mono
  Dit type is gespecialiseerd in het verwerken van laagfrequente signalen. Hierdoor zijn ze ideaal voor het voeden van subwoofers. Haxha Trading biedt een gevarieerd assortiment met verschillende vermogensuitgangen om te voldoen aan verschillende audio-opstellingen.
 • Stereo
  Dit type is ontworpen om de linker- en rechteraudiokanalen te versterken. Dit zorgt voor een gebalanceerd en dynamisch geluidsbeeld. Ontdek de collectie van Haxha Trading, ontworpen voor optimale prestaties.

Bekijk onze collectie subwoofers

1-Kanaals (Mono):

Deze zijn speciaal ontwikkeld om subwoofers aan te sturen. Monoblokken filteren vanaf lagere frequenties om die lage bass beter te kunnen voelen. Ook hebben ze vaak een sterkere voeding aan boord om de belastbaarheid tot stand te kunnen houden.

Een handeling van een 4-Ohm- en 2-Ohm  weerstand is standaard. Enkele zijn zelfs 1-ohm stabiel tot 0,5 bij uitzondering. De bass remote controller is vaak ook inclusief.

2-Kanaals:

Deze geeft de mogelijkheid om 2 luidsprekers of een woofer te versterken. In sommige gevallen kun je tot wel 4 luidsprekers versterken afhankelijk van de weerstand. Subwoofers worden altijd gebrugd aangesloten op de 2-kanaals versterker. Belangrijk om te houden is dan om de filter op de LP te zetten. 

4-Kanaals:

Dit is de meest verkochte variant wereldwijd door de flexibele mogelijkheden als het aankomt op aansluiten. Met deze variant kun je veel kanten op en zijn vrijwel alle combinaties mogelijk:

 • 4 luidsprekers
 • 8 luidsprekers
 • 2 subwoofers
 • 4 luidsprekers + 1 subwoofer

Het is hierbij wel belangrijk om te letten op de weerstand (ohm) van je luidspreker of subwoofer. Daarnaast moet je ook kijken naar de specificaties van de versterker. 

5-Kanaals:

Dit type is in theorie een 2-in-1. Hierdoor heb je slechts één nodig om zowel de gewone luidsprekers als de subwoofer aan te sturen. In tegenstelling tot het moeten installeren van meerdere afzonderlijke versterkers.

Deze variant heeft 4 kanalen voor het aansturen van de luidsprekers. Daarnaast heeft het 1 extra kanaal dat is toegewijd aan het aansturen van 1 of meerdere subwoofers. 

6-Kanaals:

Deze variant heeft 6 kanalen. Je kunt deze gebruiken om verschillende speakers, tweeters of een subwoofer in de auto aan te sturen.

De laatste kanalen (5+6) zijn brugbaar. Hierdoor kan het een zwaardere 4-Ohm subwoofer (in combinatie met speakers) voeden. Mocht de 5-kanaals versterker tekort komen in vermogen.

De 6-kanaals versterker is een van de grootste en meest uitgebreide variant externe versterkers voor auto's. Dit staat los van de DSP systemen.

Collectie van Haxha Trading

Verken onze samengestelde selectie versterkers, met de hand gekozen vanwege hun superieure kwaliteit en prestaties. Van compacte modellen tot krachtige varianten, we bieden keuzes die aansluiten bij diverse audio-liefhebbers.

Belangrijke overwegingen

Het kiezen van de juiste versterkers vereist nauwkeurige overweging van factoren. Denk bijvoorbeeld aan: vermogensuitvoer, impedantie en overeenstemming met jouw car audio systeem. Wij helpen je graag bij het nemen van een geïnformeerde beslissing die is afgestemd op jouw voorkeuren.

Neem contact met ons op

 • Installeren van versterkers
  Het installeren van versterkers lijkt misschien lastig, maar wij helpen u graag bij een vereenvoudigt proces. Haal het maximale uit jouw car audio systeem door onze installatie tips en trucs te volgen.
 • Onderhoudstips
  Wij helpen je graag om de levensduur van jouw versterkers te garanderen. Van schoonmaken tot het oplossen van veelvoorkomende problemen. Wij bieden uitgebreide begeleiding om de prestaties van jouw versterkers te behouden.

Outlet-deals: een betaalbare optie

Budgetbewuste kopers, opgelet! Verken onze Outlet-deals sectie om kwaliteitsversterkers te vinden tegen gereduceerde prijzen. Ontdek verborgen pareltjes en bespaar op hoogwaardige audio-apparatuur.

Bekijk onze outlet

Waarom Haxha Trading voor versterkers?

Kies voor Haxha Trading en ervaar ongeëvenaarde kwaliteit en betaalbaarheid. Onze toewijding aan klanttevredenheid en een divers productassortiment maken ons de voorkeur voor versterkers.

Ontdek de nieuwste trends en innovaties, zodat jouw car audiosysteem altijd voorop loopt in technologie. Bekijk onze lopende promoties en exclusieve aanbiedingen op versterkers. Mis de kans niet om jouw car audio ervaring te verbeteren tegen onverslaanbare prijzen.

Versterkers vormen de ruggengraat van een superieure car audio-ervaring. Bij Haxha Trading streven we ernaar jouw reis te verheffen met eersteklas versterkers. Verken onze collectie, profiteer van exclusieve aanbiedingen en vertrouw op onze toewijding aan kwaliteit en betaalbaarheid.

Filter & sorteer
Sorteren op
Naam A tot Z
Naam Z tot A
Prijs laag naar hoog
Prijs hoog naar laag
Zoeken
Merk
5
6
6
2
2
1
1
2
1
Toon meer
Aantal kanalen
11
7
7
1
MAX vermogen
1
2
1
2
2
3
1
1
1
1
2
1
1
1
Toon meer
RMS Vermogen 4x 4Ω
2
1
2
2
1
Toon meer
RMS Vermogen 4x 2Ω
1
2
1
1
1
1
1
Toon meer
RMS Vermogen 2x 4Ω
1
2
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
Toon meer
RMS Vermogen 2x 2Ω
3
1
1
1
1
Toon meer
RMS Vermogen 1x 4Ω
1
4
2
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
Toon meer
RMS Vermogen 1x 2Ω
1
1
1
1
2
1
1
1
1
1
1
Toon meer
RMS Vermogen 1x 1Ω
1
1
1
1
1
1
1
1
Toon meer
High Input
19
7
Wis alle filters
Toon 26 resultaten
1