Pioneer subwoofer - Voor een superieure bass

Pioneer subwoofer staan synoniem voor kwaliteit, duurzaamheid en een ongeëvenaarde luisterervaring in de auto. Deze subwoofer verbetert niet alleen de geluidsbeleving door het leveren van diepe en nauwkeurige bass. Deze subwoofer is gemaakt uit de beste materialen. Wat ze bestand maken tegen de uitdagingen van het dagelijkse gebruik.

Pioneer's focus op innovatie blijkt uit hun grote selectie subwoofers. Ze zijn gemaakt om aan de wensen van elke auto liefhebber te voldoen. Met geavanceerde technologieën en verschillende modellen, biedt Pioneer subwoofers die je luisterervaring drastisch kunnen verbeteren.

Ontdek alle Pioneer subwoofer

 

Innovatie en technologie

Pioneer's filosofie draait om voortdurende innovatie en verbetering. Hun subwoofer zijn het resultaat van uitgebreid onderzoek en ontwikkeling, gericht op het leveren van superieure geluidskwaliteit. Pioneer gebruikt geavanceerde technologieën, zoals verbeterde conusontwerpen en ophanging systemen. Hierdoor kunnen ze subwoofers produceren die een rijke, diepe en heldere bass leveren, zelfs bij hoge volumes.

Dankzij deze technologische vooruitgang wordt elke beat met maximale precisie en minimale vervorming weergegeven. Hierdoor krijg je het gevoel alsof je op de eerste rij bij een live concert zit.

Duurzaamheid en kwaliteit

Pioneer subwoofer staan niet alleen bekend om hun indrukwekkende geluidsprestaties, maar ook om hun buitengewone duurzaamheid. Met alleen de hoogste kwaliteit materialen, zoals robuuste conussen en stevige ophangings systemen. kunnen deze subwoofers de uitdagingen van dagelijks gebruik aan. Dit garandeert een betrouwbare prestatie, jaar na jaar, zonder concessies te doen aan kwaliteit of ervaring.

Pioneer TS-A300D4 & TS-A300S4

De TS-A300D4 en TS-A300S4  modellen zijn ontworpen voor liefhebbers van krachtige bass. De TS-A300D4 heeft dubbele 4-ohm voice coils. Waardoor je flexibiliteit hebt in de bedrading van je audio systeem. 

Dit resulteert in een aanzienlijke verbetering van de geluidskwaliteit. Aan de andere kant heeft de TS-A300S4 een enkele 4-ohm voice coil. Dit zorgt ervoor dat de installatie eenvoudig is en het compatibel is met de meeste audios systemen. Beide modellen zijn ontworpen om een rijke, diepe bass te leveren.

Meer informatie

Pioneer TS-A2000LB

De TS-A2000LB is een uniek model in het assortiment van Pioneer. Dit compacte, pre-loaded subwoofer systeem is speciaal ontworpen voor installatie in kleine ruimtes. Met zijn slanke ontwerp past de TS-A2000LB gemakkelijk in de kofferbak van de meeste voertuigen.

Toch biedt het een indrukwekkende bass ondanks zijn kleinere formaat. Dit model is ideaal voor wie ruimte wil besparen. zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de bass.

Meer informatie

Pioneer TS-WX400DA

De TS-WX400DA staat bekend om zijn digitale versterking en flexibele installatie mogelijkheden. Dit model heeft een krachtige ingebouwde versterker en een compacte subwoofer. Dit zorgt voor een rijke en diepe bass. 

Dankzij de geïntegreerde DSP (Digital Signal Processor) is de TS-WX400DA aanpasbaar aan je luistervoorkeuren. Het is ideaal voor auto liefhebbers die hun audio systeem willen upgraden. Zonder veel installatie ruimte nodig te hebben.

Meer informatie

Vind de perfecte Pioneer subwoofer bij Haxha Trading

Ontdek de perfecte Pioneer subwoofer voor je auto en til je muziekervaring naar een hoger niveau. Bekijk ons aanbod online en neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies. Onze experts helpen je graag de ideale keuze te maken! Mis deze kans niet om elke autorit om te toveren tot een buitengewone luisterervaring met Pioneer.

Bekijk onze Pioneer subwoofers Neem contact op

Veelgestelde vragen

Ja. Alles wat online staat in onze webshop is leverbaar uit eigen voorraad. Wij beloven op deze manier een snelle levering.

De gemiddelde levertijd is 1 tot 2 werkdagen. Van maandag t/m vrijdag, vóór 15:00 uur besteld = dezelfde dag verstuurd. Op zaterdag worden alle bestellingen vóór 13:00 uur, dezelfde dag nog afgehandeld. Op zondag worden er geen bestellingen verwerkt.  

Gratis zending voor alle bestellingen vanaf € 100,- Nederland
Gratis zending voor alle bestellingen vanaf € 125,- Belgie / Duitsland
Pakketten tarief: € 7,50 (Nederland) en € 9,90 (Belgie / Duitsland)
Brievenbuspost: € 4,95 (Nederland) en € 9,90 (Belgie / Duitsland)

Nee. Vanaf 2022 hebben wij besloten uitsluitend te werken met producten uit eigen voorraad.

Uiteraard. Op nieuwe producten hanteren wij de wettelijk bepaalde fabrieksgarantie. Alle benodigde service gaat via ons. Wij verwijzen klanten niet door naar de fabrikant. Producten in de Outlet worden verkocht met 30 dagen garantie zonder fabrieksgarantie.

1